Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar
072-5201256

Kaufmann Matrassen, Zweeds comfort voor een gezonde nachtrust

Hotelbedden, boxsprings en matrassen

Vanzelfsprekend is optimaal slaapcomfort en perfecte uitstraling van uw kamers in uw hotel zeer belangrijk voor u en uw gasten. U wilt immers dat uw gasten uitgeslapen aan het ontbijt zitten.

Hotelbedden, boxsprings en matrassen

Wij zijn groot en bekend in de particuliere sector, maar zijn ook zeer gespecialiseerd in de hotelbranche. Wij leveren veel aan hotels, recreatieparken, bed&breakfasts, etc. Ook u kunt profiteren van onze grote inkooppositie. Wij hanteren messcherpe prijzen!

Kaufmann heeft een zeer compleet assortiment hotelbedden tegen zeer aantrekkelijke tarieven. De ruime keuze bestaat uit boxsprings, matrassen, kussens, dekbedden en linnenwerk.

Voldoende keuze hotelbedden

Alle hotelbedden kunnen geleverd worden met een fraaie achterwand in dezelfde stof. Ook kunt u kiezen uit meerdere soorten en maten achterwanden en voetenborden. De matrassen zijn leverbaar van bonell tot luxe pocketvering matrassen. Wilt u uw matrassen in dezelfde stof als de boxspring? Ook dat kan. Maak dan gebruik van een topper. Al onze boxsprings zijn leverbaar in tientallen stoffen en kleuren.

Onze sterke punten:

 Geïnteresseerd in ons assortiment?

Klik hier voor professionele bedden van Royal Kaufmann

Bekijk ons assortiment >

Tips voor een betere nachtrust | Informatie | Privacy statement
Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar | T 072-5201256 | KvK 37078317 | BTW NL805955471B01 | Algemene voorwaarden