Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar
072-5201256

Kaufmann Matrassen, Zweeds comfort voor een gezonde nachtrust
3 dagen actie bij Kaufmann Matrassen uit Alkmaar wegens sensationeel succes verlengd! De voordelen van Kaufmann: gratis bezorging, CBW erkend, 6 jaar garantie, 10-20 dagen levertijd, omruilgarantie en 40 jaar ervaring. Bij aankoop van een 1 persoons matras GRATIS 1 luxe kussen en bij een 2 persoons matras, GRATIS 2 luxe kussens! Neem contact op met onze helpdesk! 072-5201256 MultiSafePay Retourneren-Ruilen
3 actiedagen bij Kaufmann Matrassen

3 dagen van sensationele actie kortingen! De kortingen lopen op van 40, 50, 70 tot 80%!! Tijdens deze 3 actie dagen blijven al onze gunstige voorwaarden gehandhaafd. Wij bezorgen alle artikelen gratis in geheel Nederland en België (ook op de Waddeneilanden!). Alle boxsprings worden gratis gemonteerd. Bij aankoop van een boxspring ontvangt u nu een gratis Top-dek matras en gratis hoofdkussens.Bij aankoop van een matras ontvangt u nu een gratis luxe hoofdkussen. U ontvangt op al onze artikelen 6 jaar schriftelijke garantie, met CBW garantie.

U heeft nog

3 actiedagen 40 jarig jubleum bij Kaufmann Matrassen

Veel gestelde vragen

Zijn er bezorgkosten?
Wij bezorgen gratis in heel Nederland (inclusief de Waddeneilanden) en België. Ook leveren wij gratis in Duitsland (tot 25 kilometer vanaf de Nederlandse grens).

Moet ik aanbetalen?
Nee, u betaald pas bij de aflevering.

Wat is een split top dek?
Een split topdek heeft inkeping aan het hoofdeinde en heeft tot doel dat onafhankelijk het hoofdeinde van uw bed omhoog of omlaag kunt doen. Dit topdek wordt veelal gebruikt voor (electrische) verstelbare lattenbodems of boxsprings.

Doordat het topdek aan uw voeteind wel aan elkaar zit zal het niet van elkaar schuiven. Er zijn speciale hoeslakens verkrijgbaar op deze site voor de inkeping.

Hoe kan ik bij de aflevering betalen?
U kunt per pin of contant betalen. Onze chauffeur heeft een mobiel pin automaat bij zich. In België en Duitsland is het echter alleen mogelijk om contant te betalen. Voor onze klanten in België bieden wij de mogelijkheid om via Mistercash te betalen.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Zodra u een bestelling heeft geplaatst nemen wij binnen 1 werkdag contact op via e-mail om een bezorgdatum en tijd af te spreken.

Wat zijn de montagekosten?
Die zijn er niet! Wij bezorgen en monteren alle artikelen gratis.

Wat als het comfort van het gekozen matras niet naar wens is?
U mag 120 dagen proefslapen. Is het matras niet naar wens? Dan komen wij het matras gratis ruilen voor het door u gewenste matras.

Zit er garantie op de artikelen?
Wij zijn aangesloten bij het CBW, dus u kunt veilig kopen bij ons. Op al onze artikelen ontvangt u tevens 6 jaar garantie. Het eerste jaar ontvangt u volledige garantie, daarna heeft u een afschrijving van 20% per jaar. Uw aankoopbon is uw garantiebewijs.

Wat is de levertijd?
Gemiddelde levertijd is circa 7-10 dagen.

Uit welk land komen de producten?
Alle producten worden in Nederland, België of Duitsland geproduceerd.

Geeft u ook telefonisch ondersteuning?
Wij geven ook telefonische ondersteuning. Wij kunnen u adviseren om te kiezen voor uw juiste matras. U kunt bij ons terecht voor uw vragen of eventueel om te bestellen. U kunt ons van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 16.00 bereiken op het volgende nummer: 072-520 1256.

Kan ik mijn vragen ook per e-mail stellen?
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen. Vul uw vraag en/of opmerking in op ons contactformulier. Wij beantwoorden uw vragen binnen 1 werkdag.

Heeft u ook een showroom?
Al onze artikelen kunt u inderdaad bezichtigen in onze showroom. Eventueel kunt u direct uw artikel meenemen. Ons adres is:
Kaufmann
Koedijkerstraat 32
1823 CR Alkmaar

De openingstijden van onze showroom zijn:

Maandag van 12.00 tot 17.00 uur
Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
De showroom is iedere zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Geeft u ook slaapgarantie?
Slaapgarantie: Indien een matras binnen 120 dagen na de aankoop niet naar wens is, kunnen wij deze gratis komen ruilen. In overleg kunnen wij u een matras adviseren dat beter bij uw wensen past.

Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd het juiste matras kiest! Mocht het comfort van uw matras naar keuze niet naar wens zijn, kunnen wij het matras en/of Topdek matras GRATIS komen ruilen (rekening houdend met een min- of meerprijs). Op deze manier vindt u bij ons gegarandeerd uw juiste matras. U kunt uw matras tevens alleen omruilen voor een matras met dezelfde afmeting. Let op! De boxspring zelf (onderstel) en het hoofdbord kunnen na montage niet geruild worden.

Wij willen u er op attenderen dat het matras en/of top-dek matras welke u gaat omruilen in een deugdelijke en dichte verpakking aangeboden dient te worden aan de chauffeur. Indien dit niet het geval is, dan zal het matras niet worden aangenomen door de chauffeur en zal de omruiling komen te vervallen. 

De voordelen van Kaufmann: gratis bezorging, CBW erkend, 6 jaar garantie, 10-20 dagen levertijd, omruilgarantie en 40 jaar ervaring.

Tips voor een betere nachtrust | Informatie | Privacy statement
Koedijkerstraat 32, 1823 CR Alkmaar | T 072-5201256 | KvK 37078317 | BTW NL805955471B01 | Algemene voorwaarden